Kulinariske specialiteter og begivenheder i Ficarra

 

Kulinariske specialiteter:

  • Olivenolie, Olio di oliva, af Cultivar “Minuta”
  • Rosolio, en likør, der er lavet på rosenblade.  Likøren har været produceret i hjemmene på Sicilien siden 1500 tallet.  Ficarra er kendt for en særlig opskrift på rosenlikør med bl.a. appelsinskaller, vanilje og sirup.
  • I Pasti i Mennula, mandelkager
  • I mennula nghiazzati, hårde mandelsmåkager

 

Begivenheder i Ficarra

Sagre, feste e altri eventi a Ficarra: Fester, fejringer og andre begivenheder i Ficarra

Capella dell'Annunziata af Antonello Gagini i Santuario dell'Annunziata. Foto: KirstenSoele

Capella dell’Annunziata af Antonello Gagini i Santuario dell’Annunziata. Foto: KirstenSoele

Giro Gusto Sapori di Ficarra – Mulighed for at smage lokale produkter, lavet efter gamle opskrifter og med gamle metoder

Festa di Maria SS. Annunziata a Ficarra, fest med optog til ære for Maria SS. Annunziata.

  • Festa di Maria SS. Annunziata: 3/5. august i Ficarra.

 

Se også: Ficarra – seværdigheder og historie